Čurile 22, 8330 Metlika + 386 40 972 392
Dostava v 24 urah!

FASHION EMERGENCY

Je na vidiku modna kriza? Vas je presenetilo povabilo na dogodek, za katerega nimate primernih oblačil, do večera vam pa ne bo uspelo skočiti še v trgovino po nova oblačila? Spletne trgovine za dostavo navadno potrebujejo več dni, a v takšnih primerih vam naročeno dostavimo v 24 urah od trenutka naročila. Pokličite nas, ali napišite email in rešili vas bomo iz modne krize. Pred tem preberite splošne pogoje!
OSEBNI STILIST

Hitro do popolnega izgleda

Se sprašujete, kako najbolje uskladiti oblačila? Naš stilist vam lahko pripravi modno kombinacijo, ki se ji ne boste mogle upreti. Tudi z dodatkom vaših lastnih oblačil.
Zagotavljamo odlično uporabniško izkušnjo

100% GARANCIJA

Trudimo se, da ste z oblačili maksimalno zadovoljni. V kolikor vam izdelek ne odgovarja, ga lahko zamenjate v zakonsko določenem roku ali pridobite dobropis za naslednji nakup. Prepričani smo v odličnost naše ponudbe.
#podpiramoslovensko

Slovenski oblikovalci

Blondberry obožuje kvaliteten slovenski dizajn izpod domačih rok, zato se trudimo, da poleg tujih znamk v trgovino pridobimo čim več slovenskih modnih znamk, ki se že uveljavljajo na domačih in tujih tleh. V kolikor menite, da bi lahko sodelovali, nas kontaktirajte.