Einspielerjeva 6, Ljubljana + 386 64 245 511
title image

Pogosta vprašanja in odgovori

Dostava

Naročeni paket vam bo glede na vašo izbiro dostavila Pošta Slovenije ali GLS. Cena dostave je v obeh primerih enaka, torej 3,5€, razen v primeru, da naročite izdelke v višini 50€ ali več. V tem primeru, je poštnina brezplačna, saj vam jo podarimo v zahvalo za zaupanje.
Če vam dostavlja GLS, ne plačate nobene dodatne provizije, razen v primeru plačila dostavljalcu s kartico. Ta provizija znaša 1,43% zneska.
Če na Pošti Slovenije prevzamete paket z odkupnino, plačate provizijo Pošti v višini 0,96€ za vrednost odkupnine do 96,00€, oziroma 1% od vrednosti za vrednost odkupnine nad 96,00€ do 501,00€.

Dostava je v večini primerov opravljena že naslednji dan, če ste naročili do 13. ure, oziroma 2-3 dni, če ste naročili kasneje.

Vračila

Ni problema, tudi to se zgodi. Če vam oblačilo ne odgovarja zaradi izbire neustrezne številke ali kakršnegakoli drugega razloga, ga lahko nemudoma (do 8 dni) vrnete s priporočeno pošiljko na Blondberry, Einspielerjeva ulica 6, 1000 Ljubljana. Vračilo opravite na lastne stroške. Pogoj vračila je, da je oblačilo NENOŠENO, nepoškodovano in niso vidni znaki uporabe. Iz preteklih izkušenj vam svetujemo, da oblačilo pred preizkušanjem zašitite pred madeži pudra, saj umazanih oblačil žal ne moremo sprejeti nazaj, tudi, če ga dejansko še niste oblekli.
Artikel vam lahko zamenjamo za ustreznejšega, lahko pridobite dopropis, ki ga lahko porabite ob naslednjem nakupu, ali vam pa vrnemo kupnino.

V izogib komplikacijam smo vam na voljo že pred nakupom, da se z nami posvetujete glede izbire ustrezne velikosti, barve in modela oblačila. Na voljo nam je naša stilistka, ki vam glede na vaš tip postave in stil oblačenja svetuje glede izbire ustreznih oblačil.

Ni na zalogi

V večini primerov lahko izdelek, tudi če ni na zalogi, vseeno naročite. Če je artikel na zalogi pri dobavitelju, ga lahko dostavimo na vaš naslov v roku 7 delovnih dni, v večini primerov pa že prej. Takšen izdelek lahko naročite preko kontaktnega obrazca – potrebujete samo šifro izdelka (ali povezavo do izdelka), vaš naslov in telefonsko številko, ter podatek, v kateri številki in barvi potrebujete oblačilo.

Prednaročila

Izdelki, ki bodo na voljo za prednaročilo, bodo objavljeni na Facebook strani Blondberry in na spletni trgovini Blondberry, prav tako pa boste obvestilo o odprtih prednaročilih dobili na email naslov, ki ste ga vpisali na naši strani. Sprejemanje prednaročil je odprto do enega tedna, točen datum zaključka bo napisan ob izdelku.
Izdelke je potrebno plačati v naprej, vendar v tem primeru dobite 5% popusta za prednaročilo, ki ga drugače v redni prodaji NE BO.
Ko se prednaročila zaključijo, dobite izdelke v 7 delovnih dneh.

Običajno naredimo prednaročila za izdelke, po katerih je veliko povpraševanje in je velika verjetnost, da bodo takoj razprodani.

Popusti

Popuste, akcije in promocije, kot so brezplačna poštnina, objavljamo na Facebook strani, obveščeni boste pa tudi na email.

Popust, ki ostaja VEDNO je na voljo vsem, ki fotografirate prejeta oblačila/paket/del paketa in nas označite v objavi na Facebooku ali Instagramu. Fotografija mora biti javna, da lahko vidimo objavo. S tem pridobite popust za naslednji nakup v višini 5%.

 

Popusti se ne seštevajo. Uporabite lahko eno kodo za popust na nakup.

Ekspresna dostava

Dobro poznamo situacijo, ko nekaj nujno potrebuješ že zvečer. Če je naslov za dostavo na območju Ljubljane, je hitra dostava lahko opravljena že v 4 urah od naročila. Za Ljubljano se storitev doplača 10€, za druge kraje pa 15€.
Vendar pozor, če naslov za dostavo NI v Ljubljani, lahko garantiramo hitro dostavo v 24 urah od naročila. Po večjih mestih je dostava opravljena navadno v istem dnevu, v manjših krajih pa traja do 24 ur.

Za hitro dostavo prosimo pokličite na 064 245 511, da vam svetujemo glede naročila in potrdimo hitro dostavo. Naročilo bomo opravili namesto vas.

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen po predhodnem dogovoru na Einspielerjevi 6 v Ljubljani do 16h.

Za osebni prevzem pokličite na 064 245 511.

Sodelovanja

V Blondberry se trudimo predstaviti mlade oblikovalce širšemu, tudi tujemu trgu. V kolikor bi želeli sodelovati z nami in imate že izdelane prototipe oblačil, ter sami skrbite za produkcijo, kontaktirajte Valentino na valentina@blondberry.si. Posredujte CV, kratko predstavitev in fotografije izdelkov.

V primeru, da bi nas sodelovanje zanimalo, vas pokličemo na sestanek, kjer se dogovorimo glede podrobnosti sodelovanja.

Potrebno je imeti registrirano dejavnost, oziroma možnost izdaje dobavnice.

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje? Pišite nam TUKAJ in odgovorili vam bomo v nekaj urah.