Čurile 22, 8330 Metlika + 386 40 972 392
title image

Pogosta vprašanja in odgovori

Dostava

Naročeni paket vam bo dostavil GLS. Cena dostave je 4,00€, razen v primeru, da naročite izdelke v višini 50€ ali več. V tem primeru je poštnina brezplačna, saj vam jo podarimo v zahvalo za zaupanje.
Ko dostavlja GLS, ne plačate nobene dodatne provizije, razen v primeru plačila dostavljalcu s kartico. Ta provizija znaša 1,43% zneska.

Dostava je v večini primerov opravljena že naslednji dan, če ste naročili do 10.00 ure, oziroma 2-3 dni, če ste naročili kasneje.

Vračila

Ni problema, tudi to se zgodi. Če vam oblačilo ne odgovarja zaradi izbire neustrezne številke ali kakršnegakoli drugega razloga, ga lahko nemudoma (do 8 dni) vrnete s priporočeno pošiljko na Blondberry, Čurile 22, 8330 Metlika. Vračilo opravite na lastne stroške. Pogoj vračila je, da je oblačilo NENOŠENO, nepoškodovano in niso vidni znaki uporabe. Iz preteklih izkušenj vam svetujemo, da oblačilo pred preizkušanjem zašitite pred madeži pudra, saj umazanih oblačil žal ne moremo sprejeti nazaj, tudi, če ga dejansko še niste oblekli.
Artikel vam lahko zamenjamo za ustreznejšega, lahko pridobite dopropis, ki ga lahko porabite ob naslednjem nakupu, ali vam pa vrnemo kupnino.

V izogib komplikacijam smo vam na voljo že pred nakupom, da se z nami posvetujete glede izbire ustrezne velikosti, barve in modela oblačila. Prav tako vam lahko kadarkoli glede na vaš tip postave in stil oblačenja svetujemo o izbiri ustreznih oblačil.

Ni na zalogi

V večini primerov lahko izdelek, tudi če ni na zalogi, vseeno naročite. Če je artikel na zalogi pri dobavitelju, ga lahko dostavimo na vaš naslov v roku 14 delovnih dni, v večini primerov pa že prej. Takšen izdelek lahko naročite preko kontaktnega obrazca – potrebujete samo šifro izdelka (ali povezavo do izdelka), vaš naslov in telefonsko številko, ter podatek, v kateri številki in barvi potrebujete oblačilo.

Prednaročila

Izdelki, ki bodo na voljo za prednaročilo, bodo objavljeni na Facebook strani Blondberry in na spletni trgovini Blondberry, prav tako pa boste obvestilo o odprtih prednaročilih dobili na email naslov, ki ste ga vpisali na naši strani. Sprejemanje prednaročil je odprto do enega tedna, točen datum zaključka bo napisan ob izdelku.
Izdelke je potrebno plačati v naprej, vendar v tem primeru dobite 5% popusta za prednaročilo, ki ga drugače v redni prodaji NE BO.
Ko se prednaročila zaključijo, dobite izdelke v 14 delovnih dneh.

Običajno naredimo prednaročila za izdelke, po katerih je veliko povpraševanje in je velika verjetnost, da bodo takoj razprodani.

Popusti

Popuste, akcije in promocije, kot so brezplačna poštnina, objavljamo na Facebook strani, obveščeni boste pa tudi na email.

Popust, ki ostaja VEDNO je na voljo vsem, ki fotografirate prejeta oblačila/paket/del paketa in nas označite v objavi na Facebooku ali Instagramu. Fotografija mora biti javna, da lahko vidimo objavo. S tem pridobite popust za naslednji nakup v višini 5%.

 

Popusti se ne seštevajo. Uporabite lahko eno kodo za popust na nakup.

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen po predhodnem dogovoru na sedežu podjetja v Čurilih 22 v Metliki ali po predhodnem dogovoru na izbranem mestu (Ljubljana, Novo mesto).

Za osebni prevzem pokličite na 040 972 392.

Sodelovanja

V Blondberry se trudimo predstaviti mlade oblikovalce širšemu, tudi tujemu trgu. V kolikor bi želeli sodelovati z nami in imate že izdelane prototipe oblačil, ter sami skrbite za produkcijo, kontaktirajte Simono na simona@blondberry.si. Posredujte CV, kratko predstavitev in fotografije izdelkov.

V primeru, da bi nas sodelovanje zanimalo, vas pokličemo na sestanek, kjer se dogovorimo glede podrobnosti sodelovanja.

Potrebno je imeti registrirano dejavnost, oziroma možnost izdaje dobavnice.

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje? Pišite nam TUKAJ in odgovorili vam bomo v nekaj urah.