Čurile 22, 8330 Metlika + 386 40 972 392
title image

O BLONDBERRY – modna spletna trgovina

Kdo smo, kako je Blondberry nastala in kam si želi popeljati
svoje stranke v prihodnosti?

BlondBerry – modna spletna trgovina za ženske s stilom.

Ženske, ki si drznejo biti samosvoje. 

Kako je nastala Blondberry?

O NAS

Blondberry je zorela že dolgo. Kot ideja o boljši spletni trgovini, ki bi bila stranki bolj prijazna in bi zapolnila praznino neinovativnosti spletnih trgovin v Sloveniji. Zavedali smo se, da ponudbe modnih, “ready to wear” oblačil na našem trgu manjka po cenah, ki si jih lahko privošči večina modnih navdušencev, zato smo to želeli spremeniti!
V začetku leta 2017 je Blondberry začela dobivati pravo podobo in slabe štiri mesece kasneje tudi ugledala luč spleta.

BLONDBERRY OBLAČILA IN SODELOVANJA

Sodelujemo s špansko blagovno znamko Q2, ki je ponudnik visoko kvalitetnih oblačil po zadnjih trendih. Še posebej se odlikujejo na področju jeansa, saj so njihove kavbojke kljub cenovni dostopnosti izdelane iz kvalitetnega jeansa, ki prepriča še tako zahtevno ljubiteljico teh brezčasnih kosov.

 

V spletni trgovini Blondberry pa boste lahko odkrili tudi vse več slovenskih mladih oblikovalcev in z nakupom podprli njihov razvoj. Lokalno izdelana oblačila in modni dodatki imajo poleg kvalitete še dodano vrednost domačega dizajna, ki postaja vse bolj cenjen tudi na drugih trgih.

BlondBerry Spletna Trgovina Za Ženske
1 1
IZBERITE

Prebrskajte med številnimi modnimi kosi oblačil in izberite najljubše, ki bodo izboljšali vaše stylinge. Dejansko najtežji del procesa, vse ostalo je mačji kašelj!

2 2
NAROČITE

Naročilo je hitro in enostavno - s klikom na gumb ``dodaj v košarico``, vas izbran artikel čaka v košarici, da zaključite z naročilom.

3 3
PLAČATE

Plačilo je možno s predračunom, s kreditnimi karticami ali po povzetju pri dostavljalcu. Na tej točki tudi dodate kodo za popust, če jo imate. Cene vključujejo DDV.

4 4
NOSITE

Najlepši del nakupnega procesa - ko naročeno prispe na vaša vrata. Zelo veseli bomo fotografije prejetih oblačil in če jo objavite na FB ali IG in nas označite, dobite 5% popusta ob naslednjem naročilu. Hvala za zaupanje!